Hulpartikelen voor katten (eigenaren)

 

Verzenden

Het is het streven het bestelde product binnen drie dagen na ontvangst van betaling te verzenden. Uitzonderingen hierop zijn de producten die eerst gemaakt moeten worden. Deze worden verstuurd als ze af zijn. 


Leveringen zijn binnen Nederland en België. Kosten voor het verzenden in Nederland bedraagt 5,75 euro (tot 10 kg) of 3,95 euro (brievenbuspakket) en worden uitgevoerd door DPD of DHL

Kosten voor het verzenden naar België bedraagt 9,75 (tot 2 kg) of 14,75 (tot 10 kg) en wordt uitgevoerd door DHL

 

Betaalmethode          

Ideal

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Rosieschoice@outlook.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

KvK 67061095                                                                  

Vestigingsadres Zwanenburg

Vrijgesteld van BTW